通 告:分发一年级上半年成绩册事宜

日期 22.7.2011(星期五)

时间 :下午3.30 至 下午5.30

1.2 成绩报告乃是校方所应用的系统,将反映贵 子女上半年评估进展。教育部考试局之评估报告将于下半年评估后颁发。

1.3 吁请家长给予配合,根据安排的时间到校会见贵 子女的级任老师,以领取贵 子女的成绩册。家长领取成绩册后可携带贵 子女回家。成绩册签阅后,请于725日由贵 子女交回给级任老师。

1.4 学校前道路狭窄,为了避免交通过于拥挤,吁请家长们给予配合,将车辆停泊在指定的地方。请于领取成绩册后迅速离开校园。

1.5 二年级学生照常上课至下午620分放学。

谨此告知。谢谢!

Hari Penyampaian Buku Pelaporan Kemajuan Murid Tahun 1

Kepada Ibu bapa Murid Tahun 1

1. Dimaklumkan bahawa Hari Penyampaian Buku Pelaporan Kemajuan Murid Tahun 1 diadakan seperti ketetapan berikut :

Tarikh : 22.7.2011 (Jumaat)

Masa : 3.30 petang hingga 5.30 petang

2. Pelaporan Kemajuan murid adalah mengikut pentaksiran Pertengahan Tahun Pertama yang telah diadakan pada Bulan Mei lepas. Pelaporan Pentaksiran yang disediakan oleh Kementerian Pelajaran akan diedarkan pada akhir tahun.

3. Ibu bapa/penjaga digesa datang pada waktu yang ditetapkan. Tuan/Puan dibenarkan membawa anak pulang setelah menerima Buku Pelaporan Kemajuan Murid. Sila serahkan kembali kepada Guru Kelas pada 25 Julai 2011 (Isnin).

4. Bagi langkah mengelakkan kesesakan lalu lintas, berharap tuan/puan akan edar dari kawasan sekolah dengan segera selepas selesai urusan penerimaan Buku Pelaporan Kemajuan anak.

5. Kelas-kelas Tahun 2 diadakan seperti biasa sehingga 6.20 petang.

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA