关闭学校通知 PEMBERITAHUAN PENUTUPAN SEKOLAH

敬致:全体学生家长/监护人

谨此通知,本校今天4/5/2021接获家长通知,一名来自2P班的学生于今天确诊新冠肺炎。该名学生于1/5/2021 已开始进行居家隔离。经教育局批准,今天4/5/2021(星期二)下午班开始关闭。明天5/5/2021(星期三)全校关闭。

2.            学校关闭期间,全体学生将根据班级时间表居家上网课。

3.            若有任何更新,校方将另行通知。

4.            一切不便,尽请原谅。 谨此知会,敬请垂注。谢谢。

深静(哈古乐)国民型华学校

池慧芬校长谨启

Kepada : Semua Ibu bapa / Penjaga

PEMBERITAHUAN PENUTUPAN SEKOLAH

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.          Dimaklumkan bahawa seorang murid dari kelas 2P telah disahkan jangkitan Positif Covid-19 pada 4/5/2021. Murid tersebut tidak hadir ke sekolah sejak 1/5/2021. Sekolah telah mendapat kelulusan Jabatan Pendidikan Negeri Selangor dan diarahkan tutup kelas sesi petang untuk hari ini 04/05/2021(Selasa). Esok 5/5/2021(Rabu) sekolah akan ditutup untuk sesi pagi dan sesi petang.

3.        Semua murid akan menjalankan pembelajaran atas talian PdPR mengikut jadual waktu kelas masing-masing.

4.       Jika terdapat sebarang makluman terkini akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Sebarang kesulitan amat dikesali. Sekian, terima kasih.

“PRIHATIN RAKYAT : DARURAT MEMERANGI COVID-19” “BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

Saya yang menjalankan amanah,

CHEE FOOI FOON

Guru Besar SJKC Shin Cheng ( Harcroft)