2021农历新年假期以及元宵节特假通告NOTIS CUTI PERAYAAN TAHUN BARU CINA DAN CUTI PERISTIWA CHAP GOH MEI 2021

敬致          :全体学生家长/监护人

农历新年假期以及元宵节特假通告

本校获得县教育局批准 2 26 日(星期五)为元宵节特假。有关农历新年假期请参阅下表:

2.       谨此知会,敬请垂注。恭祝大家平安健康,新春佳节快乐。谢谢。

深静(哈古乐)国民型华文学校

池慧芬校长 谨启

Kepada :  Semua Ibu bapa / Penjaga

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa Pejabat Pendidikan Daerah telah meluluskan permohonan cuti peristiwa Chap Goh Mei (26 Feb 2021 Jumaat) . Maka Cuti Perayaan Tahun Baru Cina dan cuti peristiwa adalah mengikut ketetapan seperti berikut :

Sekian dimaklumkan,  terima kasih.

“PRIHATIN RAKYAT : DARURAT MEMERANGI COVID-19”

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

CHEE FOOI FOON

GURU BESAR,