2019年度深静课外活动颁奖典礼

结束时间
:约中午 12.30
:深静学校礼堂

4.  举办深静课外活动颁奖典礼主要目的是肯定及认可学生们的表现,并提升学生于学习及辅助课程各方面的表现与信心。校方诚邀家长/监护人出席2019年深静课外活动颁奖礼,见证孩子光荣的一刻。

欢迎家长们踊跃出席,共襄盛举。特此函达,敬请垂注,谢谢!

蒲种深静(哈古乐)国民型华文学校
黄燕辉校长

Kepada semua ibu bapa/penjaga

Majlis Anugerah Kecemerlangan Kokurikulum 2019

Sukacita dimaklumkan bahawa pihak sekolah akan mengadakan Majlis Anugerah Kecemerlangan Kokurikulum pada 14 November 2019 (Khamis) jam 7.30 pagi di dewan sekolah SJKC Shin Cheng(Harcroft). Murid-murid yang hadir diminta memakai pakaian seragam sekolah yang kemas.

2.         Semua murid sesi pagi diwajibkan hadir mengikut  jadual waktu persekolahan. Manakala murid-murid sesi petang yang mengambil bahagian dalam acara persembahan dan penerima anugerah juga diwajibkan hadir. Ibu bapa/penjaga diminta  menghantar dan menjemput anak tuan-puan tepat pada masa.

3.         Sehubungan itu, tuan / puan adalah diminta mengambil perhatian tentang ketetapan berikut :

Masa Lapor Diri
7.00 pagi
Masa bersurai
Dijangka tamat pada jam 12.30 tengah hari
Tempat
Dewan Sekolah SJKC Shin Cheng(Harcroft)

4.   Tujuan Majlis Anugerah Kecemerlangan Kokurikulum diadakan adalah untuk menghargai dan mengiktiraf  murid yang cemerlang dalam unit kokurikulum serta menjadi galakkan dan penyuntik semangat bagi murid lain untuk berusaha dan berjaya.

Semua ibu bapa/penjaga murid dijemput hadir ke majlis tersebut. Semoga Majlis Anugerah Kecemerlangan Kokurikulum pada tahun ini akan lebih meriah dan berjaya.

NG EAN HOOI
Guru Besar
SJKC Shin Cheng (Harcroft)