通告:蒲种竞智华小转校手续

蒲种竞智华小转校手续

1.            教育局谕令,即日起协助处理申请竞智华小转校手续。

2.            转校班级只限就读123年级班之学生。

3.            有意为孩子申请转校的家长请填写以下表格,同时附上一份近期水费单/电费单/门牌税单/屋子买卖合约副本 (家长或监护人名下),并于2014124日之前将表格呈交有关主任。

敬请家长们垂注,谢谢。

蒲种哈古乐国民型华文学校

_______________
黄燕辉校长

Lampiran A

Borang Maklumat Pertukaran Ke SJK(C) Kheng Chee, Pusat Bandar Puchong, Puchong

Nama Murid :

Jantina :

Kelas :
No. Surat Beranak :
No. Mykid :

Nama Ibu Bapa/Penjaga :

Alamat Rumah :

No. Telefon Bimbit :

No. Telefon Rumah :

No. Telefon Pejabat :

Tandatangan : ______________________                     Tarikh : ____________________

Nama ibu bapa/penjaga : ___________________________

Kepada Ibu Bapa / Penjaga Tahun 1, 2 & 3

Tuan,

URUSAN PERTUKARAN KE SJK(C) KHENG CHEE, PERSIARAN INDERA , PUSAT BANDAR PUCHONG, BANDAR PUCHONG JAYA, 47100 PUCHONG, SELANGOR DARUL EHSAN

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa pihak sekolah akan menguruskan permohonan pertukaran murid ke SJK(C) Kheng Chee, Puchong seperti yang diarahkan oleh PPD Petaling Perdana.

2.         Permohonan pertukaran hanya dibuka bagi murid Tahun 1, 2 dan 3 sahaja.

3.         Ibu bapa / penjaga yang ingin memohon pertukaran anak ke sekolah tersebut diminta mengisi borang Lampiran A. Sila sertakan salinan dokumen sokongan seperti bil elektrik / bil air / cukai pintu / perjanjian jual beli yang terkini atas nama ibu bapa/penjaga. Borang Lampiran A perlu dikembalikan kepada guru kelas pada atau sebelum 24 Januari 2014.

Saya yang menurut perintah,

NG EAN HOOI