哈小亲子嘉年华

致:家长 / 监护人
Kepada: Ibu bapa / Penjaga

“哈小亲子嘉年华”Karnival Ibu Bapa dan Anak

家教协会将于1026(星期六)举办“哈小亲子嘉年华”。 “哈小亲子嘉年华”包含两个活动(义卖会和恳亲会)。义卖会的时间提前于下午1时开始;恳亲会则在晚上7时进行。
PIBG SJKC Ladang Harcroft akan mengadakan “Karnival Ibu Bapa Dan Anak” pada 26 Oktober 2013 ( Sabtu). Aktiviti “Karnival Ibu Bapa Dan Anak ” meliputi jualan amal dan persembahan murid-murid. Jualan amal akan bermula pada pukul 1:00 petang. Manakala persembahan murid-murid akan diadakan pada pukul 7:00 malam.

为了方便搬运工作及减少交通阻塞,本校呼吁家长及载送司机在1026日傍晚730分后至1026日晚上1130分勿将汽车或校车停泊在Kasawari通往学校的斜坡旁。此外,有参与义卖会摆设摊子的学生及家长可在1026日早上9时至中午12时之间到校准备及进行布置工作
Untuk memudahkan kerja mengangkut barangan dan mengelakkan kesesakan lalulintas, ibu bapa dilarang meletak kenderaan di sepanjang bahu jalan tepi pagar sekolah bermula 7:30pm, 25 Okt 2013 hingga 11:30pm, 26 Okt 2013. Ibu bapa dan murid-murid yang terlibat dalam jualan amal diminta ke sekolah dari 9:00am hingga 12:00pm untuk persiapan gerai-gerai.

为了舒缓交通阻塞的问题,校方呼吁大家根据所参与的事项在以下的建议时间到校:
Untuk mengelakkan kesesakan lalulintas, pihak sekolah menyeru ibu bapa mengunjungi karnival mengikut ketetapan berikut:

参与事项Aktiviti yang disertai
建议时间Cadangan masa tiba
只参加义卖会Jualan amal sahaja
1:00pm – 3:00pm
参加义卖会和恳亲会Jualan amal dan persembahan murid-murid
4:00pm – 6:00pm
只参加恳亲会Persembahan murid-murid sahaja
Selepas 6:00pm 过后

当天所有家长可先送学生到校门口,过后才到山坡下停泊车辆。
Ibu bapa digalakkan menghantar anak-anak di pintu A lalu meletak kenderaan di bawah bukit.

为响应环保运动,校方也鼓励来参加义卖会的学生和家长自行携带环保袋或装食物的容器。
Seterusnya, Ibu bapa dan murid-murid yang datang menyertai jualan amal ini juga digalakkan membawa beg dan berkas sendiri.

感谢大家给于合作,以让这个活动能顺利的进行,感恩。
Kami ingin menyampaikan amat berharap ibu bapa /penjaga dapat memberi kerjasama yang sepenuhnya untuk menjayakan aktiviti ini. Setinggi-tinggi penghargaan terima kasih diucapkan atas sokongan anda.